پازیتیو اولین کلینیک تخصصی رژیم درمانی بیماری‌های گوارشی

دستگاه گوارش یکی از بزرگترین و وسیع‌ترین اندام های بدن انسان است که علاوه بر هضم و جذب غذا، نقش های مهم دیگری نیز در ارتباط با سیستم های دیگر بدن ایفا می کند.

fingerprint
همانطور که هیچ دو اثر انگشتی مانند هم نیستند، دستگاه گوارش همه افراد نیز با هم تفاوت دارد.

دستگاه گوارش بدن انسان شامل لوله گوارشی (از دهان تا روده بزرگ) و اندام هایی مانند کبد و کیسه صفرا است که در مسیر آن قرار گرفته است و مشکلات گوارشی به تمام اختلالات و بیماری هایی اطلاق می شود که دستگاه گوارش بدن را درگیر می کند.

متاسفانه امروزه می بینیم که برخی افراد به دلیل علائم آزاردهنده اختلالات گوارشی مختلف، محدودیت های شدیدی در برنامه غذایی روزانه شان اعمال می کنند و همین موضوع باعث ایجاد کمبودهای تغذیه ای و عوارض مختلفی در پی آن می شود.

رژیم درمانگران کلینیک پازیتیو که دوره های تخصصی بیماری های گوارشی را به طور موفق گذرانده اند، به شما کمک می کنند تا بتوانید برنامه غذایی اصولی را با توجه به شرایط بالینی، سبک زندگی و البته وضعیت اقتصادی-اجتماعی تان داشته باشید.

علاوه بر سندروم روده تحریک پذیر (IBS)، این امکان فراهم است که متخصصین تغذیه پازیتیو به شما در بیماری ها و اختلالات گوارشی دیگری نیز مشاوره دهند و برنامه غذایی شخصی سازی شده ای را در جهت ارتقای سلامتی تان تنظیم کنند. این بیماری ها و مشکلات گوارشی عبارتند از:

dysphagia
اختلالات مربوط به بلع (دیسفاژی)

بلع فرآیندی پیچیده بوده که سر، گردن، لب ها، حلق و زبان را درگیر می کند. فاکتورهای زیادی می تواند در بلعیدن اختلال ایجاد کرده و عواقب فیزیکی و تغذیه ای آن حتی تهدیدکننده حیات باشد.

دیسفاژی به عنوان سختی در بلعیدن و اختلال آن تعریف می شود و عارضه ای شایع برای بسیاری از بیماری ها و اختلالاتی است که ممکن است به واسطه اشکال آناتومی بدن یا اختلال اعصاب ایجاد گردد. دیسفاژی عمدتا در بیماران مبتلا به سکته مغزی، اختلالات نورولوژیکی مانند پارکینسون و مولتیپل اسکلروز (MS)، ناتوانی ها و اختلالات مغزی، بعضی سرطان‌ها و آسیب‌دیدگی‌های ناحیه سر و گردن دیده می شود.

بی توجهی به مدیریت تغذیه ای در دیسفاژی ممکن است آسپیراسیون، سوءتغذیه و ناتوانی هایی را در پی داشته باشد که بسیار خطرناک است. هدف متخصصین تغذیه پازیتیو در این زمینه عبارتند از:

  • بررسی زمینه اختلال دیسفاژی
  • تعیین مسیری ایمن برای دریافت غذا
  • ارزیابی میزان نیاز بیمار به مایعات و موادمغذی
  • تنظیم برنامه غذایی قابل استفاده برای بیمار و برطرف کننده نیازهای تغذیه ای
  • پیگیری پیشرفت شرایط بالینی بیمار و تداوم مراقبت ها
بیماری ریفلاکس مری به معده (GERD):

ریفلاکس مری به معده اختلالی است که گستره وسیعی از علائم از جمله بازگشت اسید، سوزش سردل و التهاب مری را در بر می گیرد. سوزش سردل که یکی از شایع ترین علائم ریفلاکس است، با درد تیز و سوزش زیر جناغ و پشت قفسه سینه شناخته می شود. این حالت ممکن است به قدری شدید باشد که با حمله قلبی اشتباه گرفته شود.

بازگشت اسید و آنزیم های معده در طولانی مدت باعث درد و التهاب مری می شود تا جایی که ممکن است زخم های مری و ازوفاژیت را در پی داشته باشد. با این همه، خوشبختانه اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی می تواند تا حد زیادی به کنترل ریفلاکس کمک کند.

اگر به ریفلاکس مبتلا هستید، متخصصین تغذیه پازیتیو به شما کمک می کنند تا با تغییراتی در انتخاب های غذایی، علائم آزاردهنده تا حد ممکن کاهش یابد. علاوه بر این، در صورتی که به اضافه وزن یا چاقی مبتلا باشید، رسیدن به وزن سلامت تا حد زیادی در این زمینه به بهبود شما کمک می کند.

در ارتباط با بقیه مشکلات مربوط به مری و معده مانند آشالازی و یا زخم معده نیز می توانید با متخصصین تغذیه پازیتیو مشاوره داشته باشید. در این زمینه ما همراه شما خواهیم بود.

celiac
بیماری سلیاک:

سلیاک یک بیماری مزمن التهابی مربوط به روده کوچک است و در صورتی که بیماران مبتلا به سلیاک، غلات حاوی گلوتن را مصرف کنند، دچار علائم این بیماری می‌شوند. درواقع، ورود پروتئین گلوتن به سلول‌های پرزهای روده است که موجب تحریک پاسخ سیستم ایمنی بدن و متعاقب آن علائم می‌شود.

عدم تحمل به گلوتن در بیماری سلیاک دائمی است و تنها راه کنترل آن، پایبندی مادام العمر به رژیم غذایی بدون گلوتن است. متاسفانه، کمتر از 40% افراد مبتلا به سلیاک رژیم بدون گلوتن اصولی را رعایت می کنند و همین موضوع باعث ایجاد علائم آزاردهنده، کمبود موادمغذی، کاهش وزن ناخواسته، عوارضی مانند استئوپروز و کاهش کیفیت زندگی می شود.

در این زمینه متخصص تغذیه باتجربه کلینیک پازیتیو به شما کمک می کنند تا:

منابع گلوتن رژیمی را شناسایی و حذف کنید.

غذاها و محصولات بدون گلوتن را بشناسید و آن ها را در برنامه غذایی تان جای دهید.

یک برنامه غذایی اصولی و باکفایت از نظر موادمعذی داشته باشید تا سلامتی تان حفظ شود.

fatty-liver
کبدچرب:

کبدچرب غیرالکلی (NAFLD) به عنوان “افزایش تجمع چربی در بیش از 5% سلول های کبدی در غیاب مصرف الکل، ابتلا به عفونت های ویروسی و یا دیگر علل مشخص بیماری کبدی” تعریف می شود.

تخمین زده می شود که حداقل 30-20% جمعیت به کبدچرب مبتلا باشند. سندروم متابولیک، چاقی، دور شکم بزرگ، هایپرلیپیدمی و دیابت نوع 2 از مهمترین فاکتورهای خطر ابتلا به کبدچرب می باشد. بیشتر بیماران مبتلا به کبدچرب بدون علامت بوده و در مراحل اولیه تشخیص داده نمی شوند.

کبدچرب با اصلاحات سبک زندگی و برنامه غذایی در مراحل اولیه قابل بازگشت است اما در صورتی که بدون توجه و پیگیری فرد، کبدچرب پیشرفت کند، می تواند منجر به سیروز کبدی شود که غیرقابل بازگشت بوده و در این حالت سلول های کبد کاملا تخریب می شوند.

اگر به کبدچرب مبتلا هستید و یا فاکتورهای خطر آن را دارید، می توانید با متخصصین تیم پازیتیو مشاوره ای داشته باشید و به کمک برنامه غذایی اصولی، اصلاحات سبک زندگی و کاهش وزن در صورت نیاز به اهداف سلامتی خود برسید.

در ارتباط با دیگر بیماری های کبدی و مشکلات داخلی مانند سنگ کیسه صفرا نیز می توانید با متخصصین تغذیه پازیتیو مشاوره داشته باشید و برنامه غذایی شخصی سازی شده دریافت کنید.

symptoms
اسهال و یبوست:

رفتن به توالت، اجابت مزاج و… مهم نیست اسمش را چه می‌گذاریم، دفع مدفوع بخشی منظم از زندگی هر انسان سالم است. اسهال و یبوست هر دو از اختلالات گوارشی شایعی هستند که بسیاری از افراد در سنین مختلف به آن مبتلا می شوند.

با وجود اینکه این اختلالات به طور معمول خطرناک نیستند، اما اثراتی منفی بر سلامت و کیفیت زندگی داشته و حتما بایستی درمان شوند. متخصصین تغذیه به شما کمک می کنند تا با شناخت علت اصلی زمینه ای و اصلاح سبک زندگی، عادات روده ای سالمی داشته باشید.

هدف پازیتیو این است که در هر کجای مسیر سلامتی که هستید، با کمک متخصصین تغذیه به سمت حال بهتر جسمی و روحی حرکت کنید.

مراحل دریافت مشاوره از پازیتیو:

۱- رزرو وقت مشاوره از اینجا.
۲- ۴۵ دقیقه صحبت با مشاور پازیتیو.
۳- دریافت برنامه غذایی ویژه‌تان بعد از ۲۴ ساعت .
۴- پیگیری مداوم در طول دوره.
سوالات متداول:
روش دریافت برنامه غذایی از پازیتیو چطور است؟

ابتدا از اینجا یک زمان مشاوره رزرو کنید و در ساعت مشخص شده با متخصص پازیتیو صحبت کنید.

روش ارتباط با متخصص چگونه است؟

در زمان مشخص شده، می‌توانید به صورت صوتی یا تماس تصویری با متخصص صحبت کنید.

مدت زمان مشاوره چقدر است؟

مدت زمان مشاوره ۴۰ دقیقه است.

آیا در طول دوره پشتیبانی دریافت می‌کنم؟

بله به نظر ما دریافت برنامه غذایی بدون پیگیری و پشتیبانی هیچ معنایی ندارد. همواره در طول دوره با متخصصین ما در ارتباط هستید.

چقدر طول می‌کشد رژیم غذاییم آماده شود؟

حدودا ۲۴ ساعت بعد از اتمام مشاوره. زیرا برنامه غذاییتان توسط نرمافزار یا ربات آماده نمی‌شود بلکه هر برنامه را متخصصین برای خودتان آماده می‌کنند.

آیا برنامه غذایی طبق غذای سفره است؟

در پازیتیو معتقد هستیم ما تغذیه می‌کنیم تا زندگی کنیم، نه اینکه بخاطر تغذیه زندگی کنیم. پس تغذیه و غذا نباید دست و پا گیر و به نوعی باعث برهم خوردن آسایش ما شود. پس غذاهایی در منوی شما وجود دارد که مطابق با عادات شما باشد.